•  

  • Пакети

   Со било кој од одбраните пакети секој корисник на Тотал ТВ има можност на следење на 200 слободни ТВ и радио канали од сателитот Eutelsat 16A, HOTBIRD или ASTRA, по сопствен избор.

    

    
   Пакет Kанали Основен сателитски приемник Дополнителен сателитски приемник
   Поединечна цена Комбинации од пакети
   START MRT 1, MRT Sat, MRT2 SAT, Sitel, Sitel 3, 24 Vesti, Alfa, Kanal 5, Kanal 5+, N1 SRB, N1 BIH, N1 HR, 24 Kitchen, RTRS, Palma plus, Viasat History, Viasat Explorer, Viasat Nature, TLC, Atlas, MTV, RTS Sat, SOS, Hema, BBC World News, Al Jazeera Balkans, Russia Today 399 ДЕН 399 ДЕН 0 ДЕН
   TOTAL TV Комбинација на пакетите START + PLUS 553 ДЕН 553 ДЕН
   PLUS Lov i ribolov, TV1000, Cinemania, Fox Crime, Animal planet, History, Mini Ultra, Discovery ID, CBS Drama, CBS Reality, Disney, Ultra, Mini Ultra, SK 1, SK 2, SK 3, SK Golf, Eurosport, Eurosport 2, Ginx, Cinestar TV, Cinestar Action & Thriller, Fight Channel, Crime & Investigation, Comedy Central Extra, FOX, Klasik TV, AXN, AXN Spin, Grand TV, Orlando, Bambino Пакетот е на располагање само во комбинација 154 ДЕН
   CLUB X Hustler, Dorcel, Brazzers TV Europe, French Lover TV 124 ДЕН
   HD N1 HD, SK 2 HD, SK 3 HD, SK HD, Eurosport HD, Eurosport 2 HD, FOX HD, Fox Life HD, Animal Planet HD, National Geographic HD, Discovery HD, Viasat Nature HD, Viasat History HD 143 ДЕН не постои
   Film Box FilmBox Plus HD, FilmBox Plus, FilmBox Arthouse, DocuBox HD, Fast&FunBox HD, FightBox HD, Erox HD, Eroxxx HD 160 ДЕН не постои
   HBO HBO, HBO Comedy, HBO HD, HBO Comedy HD 190 ДЕН  
   MAKSIMUM TotalTV + HBO + Club X 867 ДЕН 867 ДЕН
   MAKSIMUM HD Maksimum + HD 1.010 ДЕН 1.010 ДЕН
    

   Напомена:

    

   * Во случај Koрисникот да се определи за користење на повеќе пакети истовремено, цената се добива со собирање на цените на пакетите во комбинацијатаi.  

   ** Во сите цени е пресметан ДДВ.