• Uporaba piškotkov na www.totaltv.tv

  Naše spletno mesto uporablja spletne piškotke, ki se shranijo na napravo s katero dostopate do spletnega mesta. Nekateri piškotki so nujni za delovanje spletnega mesta in so bili že nameščeni, nekateri pa nam omogočajo zagotoviti boljšo izkušnjo ob pregledovanju spletnega mesta in anonimno spremljanje uporabe spletnega mesta. Več informacij o namenu in uporabi spletnih piškotkov lahko preberete tukaj, kjer lahko kasneje svojo odločitev o uporabi piškotkov tudi spremenite.

  Dovoli
  • Avgust bo prinesel kar nekaj lepih novosti: V celoti bomo ukinili dodatni paket HD, programe pa razporedili v shemi Total TV 1 in Total TV 2, torej tudi v vašo shemo. To pomeni, da boste lahko spremljali še več programov v visoki ločljivosti HD. Prenehali ...

   

  • Priporočite Total TV

   Izkoristite posebno priložnost ter sebi in prijatelju omogočite spremljanje paketa za samo 1,00 EUR.

   Vse kar je potrebno storiti za naročnino na vaš paket po ceni 1,00 EUR je to, da vnesete svoje podatke na kupon, lahko pa ga tudi natisnete z naše spletne strani ter ga predate novemu uporabniku, kateremu priporočate storitev Total TV, kateri ga bo dodatno izpolnil in ob podpisu pogodbe predal pooblaščenemu partnerju Total TV.

   Po aktivaciji uporabnika kateremu ste priporočili Total TV, bo tako vaša naročnina, kot naročnina vašega prijatelja za naslednje obračunsko obdobje znašala samo 1,00 EUR.

   Pogoji sodelovanja v akciji »S total TV dobijo vsi«: v akciji lahko sodelujejo vsi naročniki (post-paid uporabniki) storitve Total TV, ki so poravnali dolg za mesec, v katerem so priporočili novega uporabnika. Naknadno pošiljanje kuponov po izvršeni namestitvi se ne prizna.

   Pravica na naročnino po ceni 1,00 EUR ni prenosljiva. Kuponi morajo biti izpolnjeni v celoti. Uporabnik v tej akciji lahko izkoristi ugodnost po aktivaciji novega uporabnika največ dvakrat. Total TV si pridržuje pravico zavrnitve kupona v slučaju, ko ugotovi da gre za poskus prevare, kar vpliva na dodatne stroške te akcije. Total TV ni odgovoren v kolikor uporabnik ne pridobi pravice za naročnino po ceni 1,00 EUR zaradi nespoštovanja pravil akcije, prav tako ni odgovoren, v kolikor ne prejme kupona. Uporabnik bo v mesecu, v katerem koristi ugodnost akcije, po ceni 1,00 EUR spremljal tisti paket, kot v mesecu, ko je priporočil novega uporabnika. V akciji ne morejo sodelovati zaposleni v Total TV d.o.o., kot tudi najožji člani njihovih družin, kakor tudi ne povezane pravne ali fizične osebe (pooblaščeni partnerji Total TV) in njihovi zaposleni.

   Kdo je iz akcije izključen: Akcija ne velja za predplačnike (pre-paid uporabnike) na storitev Total TV.

   Akcija velja do 31.12.2016.

   Kupon lahko natisnete tukaj.


    

    

    

   Ostale novice

   • Plačilo storitev Total TV lahko izvršite na poštah in bankah, ali prek elektronskega ...
   • Izkoristite posebno priložnost ter sebi in prijatelju omogočite spremljanje paketa ...