D3GO je aplikacija koja vam omogućava pristup TV sadržajima preko različitih uređaja - bilo da se radi o PC ili Mac računaru, laptop računaru, tabletu ili smart telefonu.

Koje su prednosti D3GO?

Aplikacija pruža potpunu slobodu gledanja televizije na mobilnim uređajima i računarima.
U prilici ste da pratite najpopularnije programe koje ste navikli da gledate u okviru vašeg kablovskog paketa. D3GO TV sadržaj možete da gledate i van Total TV mreže uz bilo koju internet konekciju, ali pojedini kanali će biti rezervisani ekskluzivno za Total TV mrežu. Trenutno vam je na raspolaganju preko 130 kanala.

Da li mi je potrebna pretplata za internet kod Total TV-a kako bih gledao TV sadržaj putem D3GO?

Da. Da biste pratili TV program preko vašeg PC ili Mac računara, laptop računara, tableta ili smart telefona potrebno je da budete korisnik Total MIX-a. Minimalna neophodna brzina prenosa koja omogućava nesmetano praćenje TV programa je 264Kb/s.

Aplikacija automatski prilagođava sliku kvalitetu dostupne veze ka internetu.

Koliko uređaja mogu da koristim za pristup D3GO?

D3GO aplikacija se može instalirati na maksimalno tri uređaja. TV program možete u isto vreme gledati na sva tri uređaja.
Na Moj TTV portalu možete sami izvršiti zamenu prijavljenih uređaja. Na strani Zamena D3GO uređaja izbrišete prijavljeni uređaj, a nakon toga možete da registrujete novi uređaj pristupanjem D3GO aplikaciji (uređaj će se sam prijaviti). Moguće je izvršiti jednu zamenu mesečno.

Da li je usluga D3GO komplikovana za upotrebu?

Ne, upotreba je izuzetno jednostavna. Sve što vam je potrebno je da, instalirate aplikaciju na uređaj na kojem želite da pratite program.

Koliko košta usluga D3GO?

Za sve Total MIX korisnike koji se prijave do 30.11.2015. D3GO usluga će biti besplatna u period trajanja inicijalne ugovorne obaveze (24 ili 12 meseci).