Šta je D3 GO?

D3 GO je aplikacija koja vam omogućava pristup TV sadržajima preko različitih uređaja - bilo da se radi o PC ili Mac računaru, laptop računaru, tabletu, smart telefonu ili iPod Touch-u.

Koje su prednosti D3 GO?

Aplikacija pruža potpunu slobodu gledanja televizije unutar prostora sa Total NET konekcijom, (stan, kafić, restoran...) ili u okviru SBB WiFi mreže. Jedan televizor u prostoriji više ne znači da svi moraju da gledaju jedan program. Sa D3 GO servisom možete gledati preko 55 kanala iz naše raznovrsne Total TV ponude na vašem mobilnom uređaju u krevetu, dok kuvate ili peglate.

Šta sve možete da gledate putem D3 GO?

U mogućnosti ste da pratite najpopularnije programe koje ste navikli da pratite na vašem TV prijemniku. Program u svakom trenutku možete pauzirati.

Zašto treba imati D3 GO?

Nećete više propuštati utakmice iako niste kod kuće.
Nećete više propustiti ni jedan gol, zato što ste morali da se udaljite od TV-a u toku utakmice.
Omiljene emisije možete gledati uz kafu u omiljenom kafiću u SBB WiFi zoni.
Ne morate biti kod kuće i ispred TV prijemnika da biste gledali direktan program.
Svaki član porodice može da gleda program koji želi. Dok vi gledate utakmicu na laptopu, vaši ukućani mogu da gledaju film na televizoru.
Uređaji na kojima možete gledati programe su prenosivi, tako da svuda u okviru naše mreže možete pratiti svoje omiljene TV sadržaje.

Da li mi je potrebna pretplata za internet kod Total TV-a kako bih gledao TV sadržaj putem D3 GO?

Da. Da biste pratili TV program preko vašeg PC ili Mac računara, laptop računara, tableta, smart telefona ili iPod Touch-a potrebna vam je naša internet konekcija. Minimalna neophodna brzina prenosa koja omogućava nesmetano praćenje TV programa je 264 Kb/s.

Aplikacija automatski prilagođava sliku kvalitetu dostupne veze ka internetu. Aplikacija generiše veliki protok podataka. Ukoliko za internet uslugu plaćate po protoku, obratite pažnju da to može značajno uticati na vaš mesečni račun za internet. Korišćenje usluge nije vremenski ograničeno.

Koliko uređaja mogu da koristim za pristup D3 GO?

Aplikacija za korišćenje D3 GO usluge se može instalirati na maksimalno tri uređaja, od kojih se jedan može menjati jednom mesečno. TV program možete u isto vreme gledati na sva tri uređaja.

Da li je usluga D3 GO komplikovana za upotrebu?

Ne, upotreba je izuzetno jednostavna. Sve što vam je potrebno je da, ako koristite mobilne uređaje, instalirate aplikaciju na uređaj na kojem želite da pratite program. Aplikaciju D3 GO morate instalirati na svakom uređaju preko kojeg planirate da pratite TV sadržaj.

Koliko će koštati usluga D3 GO?

Za sve Total MIX korisnike koji se prijave do 31.12.2014. D3 GO usluga će biti besplatna u period trajanja inicijalne ugovorne obaveze (24 ili 12 meseci).