Ги отвараме дополнителните канали.

Вообичаено ова го правиме во убави моменти, меѓутоа ние сме тука за вас и во лошите.

Свесни сме колкав стрес и промени во животните навики носи вонредната состојба поради епидемијата на вирусот Корона. И знаеме дека и покрај другите препорачани начини на превенција, повеќето луѓе ќе поминуваат поголем дел од времето дома со семејството најчесто пред телевизорот. Од таа причина како компанија која навистина се грижи за граѓаните и со желба барем малку да се олесни ваквата ситуација во која што сме сите заедно, решивме до 4-ти Мај да ги отвориме дополнителните канали и да ви ги понудиме најразличните содржини.

Опуштете се, смејте се со програмата која што ја сакате и останете безбедни

КОНТАКТИРАЈТЕ НЕ

Овде сме за сите ваши прашања и сугестии

ПОБАРАЈТЕ НЕ

Јавете се во нашиот контакт центар на (02) 30 63 000

ПОСЕТЕТЕ НЕ

Посетете го нашиот изложбен салон, ве очекуваме.

ПИШЕТЕ НИ

Пратете ни е-маил на [email protected]