Известување за промена на програмската понуда

Од 1.7.2017 година каналите Ultra и Mini Ultra повеќе нема да бидат дел од програмската понуда и нема да се дистрибуираат преку нашата платформа.

Претплатниците кои ги следат наведените канали ги имаат правата во однос на промена на договорните услови според членот 96 на Законот за електронски комуникации.

КОНТАКТИРАЈТЕ НЕ

Овде сме за сите ваши прашања и сугестии

ПОБАРАЈТЕ НЕ

Јавете се во нашиот контакт центар на (02) 30 63 000

ПОСЕТЕТЕ НЕ

Посетете го нашиот изложбен салон, ве очекуваме.

ПИШЕТЕ НИ

Пратете ни е-маил на [email protected]