Најнови вести

Тотал Тв ќе ја покачи цената на претплатничките пакети

Почитувани, Ве известуваме дека од 01.05.2021 година, Тотал Тв ќе ја покачи цената на претплатничките пакети. Ц

ТВ Клан Македонија отсега дел од програмската шема на Тотал тв

ТВ Клан Македонија отсега дел од програмската шема на Тотал тв

Ја збогатуваме нашата програмска понуда со нов ТВ канал – Клан Македонија, кој од денес е достапен на сите Тотал…

Нова Акција: HBO и Cinemax бесплатно во првите 8 месеци

До 31.12.2020 година, Тотал ТВ на своите нови претплатници им овозможува по промотивна цена од 249 денари месечно во првите…

Тотал Тв ги острани од понуда Канал 5, Сител и Телма

Почитувани претплатници, Тотал Тв од својата програмска понуда ги отстрани Канал 5, Сител и Телма заради тоа што досегашните договори…