Прекин на емитувањето на руските канали RT News i RT Doc по препорака од Владата на РСМ

По допис од Агенцијата за аудио и аудиовизуелни медиумски услуги, а по препорака од Владата на РСМ, времено ќе бидат исклучени сите телевизиски канали каде како основач се јавува Руската Федерација или приватни лица, правни или физички лица со потекло од оваа држава. Оваа одлука ги вклучува каналите RT News i RT Doc, кои ќе престанат да се емитуваат на Total TV i EON платформата. 

КОНТАКТИРАЈТЕ НЕ

Овде сме за сите ваши прашања и сугестии

ПОБАРАЈТЕ НЕ

Јавете се во нашиот контакт центар на (02) 30 63 000

ПОСЕТЕТЕ НЕ

Посетете го нашиот изложбен салон, ве очекуваме.

ПИШЕТЕ НИ

Пратете ни е-маил на [email protected]