„24 минути со Зоран Кесиќ“ од 29 февруари на TV Nova S.

По кратката пауза, едно од најинтригантните претстави во регионот, „24 минути со Зоран Кесиќ“, започнува да се емитува исклучиво на Нова С од сабота на 29 февруари!

За авторот и презентер Зоран Кесиќ и неговиот тим, новата сезона на култното хумористично-сатирично шоу е исто така свеж почеток на новата телевизија. Со години наназад, на карактеристичен, хумористичен начин, ова шоу ги забавуваше гледачите и ги информираше за важните општествени и политички случувања.

Популарната емисија „24 минути со Зоран Кесиќ“ ќе се емитува на каналот Нова С во вообичаено време во сабота од 21 часот.

КОНТАКТИРАЈТЕ НЕ

Овде сме за сите ваши прашања и сугестии

ПОБАРАЈТЕ НЕ

Јавете се во нашиот контакт центар на (02) 30 63 000

ПОСЕТЕТЕ НЕ

Посетете го нашиот изложбен салон, ве очекуваме.

ПИШЕТЕ НИ

Пратете ни е-маил на [email protected]