Novembar je u znaku uzbudljivih naslova u Video klubu!

Novembar je stigao, a sa njim i sjajni naslovi u našem Video klubu.

Pickbox Now katalog od 3. novembra premijerno prikazuje seriju “Glava”– psihološki triler koji prati tim naučnika pod vođstvom biologa Artura Vajlda koji je tragično nastradao pod sumnjivim okolnostima. Ubica je u bijegu, a preostaje samo jedan čovjek, zapovjednik Johan Berg, koji može da otkrije šta se u istraživačkoj stanici zaista dogodilo. Ako želi da dokuči odgovore, mora da sarađuje s jedinom preživjelom osobom – mladom doktorkom Megi.

„Pozlaćeno doba“ – serija koja je brzo osvojila srca publike ima drugu sezonu koju možete gledati u okviru HBO OD kataloga.  Mlada žena upletena je u veliki sukob između starih i novopečenih bogataša u njujorškom visokom društvu krajem 19. vijeka.

AMC katalog je bogatiji za finalne epizode osme sezone serije “Fear the Walking Dead” u kojoj Medison (Kim Dikens) nastavlja svoju misiju, a to je da Padre, misteriozno ostrvo, učini sigurnim utočištem kakvo je trebalo da bude stari Stadium. Međutim, pričajući o Padre-u na radiju, Medison uspijeva da privuče ne baš toliko željenu i očekivanu pažnju okoline. Ona dovodi u opasnost Padre, postavljajući pitanje – Da li naši heroji uopšte zaslužuju da sačuvaju svoje sigurno utočište?

Puno je razloga da i ovog mjeseca budete uz vaše omiljene serije i filmove samo uz EON i Video klub.

KONTAKTIRAJTE NAS

Tu smo za sva vaša pitanja i sugestije

POZOVITE NAS

Pozovite korisnički centar na broj 1800

POSJETITE NAS

Posjetite naša prodajna mjesta, očekujemo vas.

PIŠITE NAM

Pošaljite nam mejl na [email protected]