Predstavljamo novi EON Video Klub i ekskluzivne domaće premijere

Danas smo lansirali novi EON Video Klub na vodećoj TV platformi u Jugoistočnoj Evropi, koji transformiše iskustvo gledanja sadržaja u vašem domu svojim modernim i inovativnim interfejsom, preporukama, personalizovanim odabirom sadržaja i funkcijom preuzimanja sadržaja za gledanje offline. Sve to je sada dostupno svim EON korisnicima koji mogu na jedan potpuno unaprijeđen način da uživaju u bogatom sadržaju u okviru EON Video kluba.

Novi nivo iskustva gledanja sadržaja  

EON Video Klub pruža još savremeniji pristup načinu na koji publika gleda i doživljava svoje omiljene filmove i serije. Dizajniran je da preporuči najgledaniji, najnoviji, žanrovski sadržaj u skladu sa onim što najviše volite da gledate, zadovoljava ukus svakog pojedinačnog korisnika, nudeći odabrani izbor sadržaja koji svako filmsko veče pretvara u vaš događaj po mjeri.

Dodavanjem nove mogućnosti preuzimanja sadržaja offline na vašem mobilnom telefonu ili tabletu, EON Video Klub pruža mogućnost da svoje omiljene emisije, filmove i serije gledate bilo kada i bilo gdje.

EON platformu je razvio United Cloud, centar za istraživanje i razvoj United Grupe, osiguravajući da višestruko nagrađivani EON nastavi da nudi superiorno korisničko iskusto, uključujući i režim za djecu EON Kids, kao i Sports mode, između ostalih naprednih funkcionalnosti.

Ekskluzivna najava sadržaja

Premijeru serije “Vreme Smrti”, ekskluzivne regionalne produkcije United Media, od 20. februara možete da pogledate u EON Video klubu. Bindžujte svih 15 epizoda prve sezone serije u okviru istoimenog kataloga, po cijeni od 6,50 eura. Uslugu možete da aktivirate putem MojTelemach naloga, pozivom našeg Kontakt centra na 1800. Od 25. februara u EON Video klub stiže i najgledaniji domaći film iz prethodne godine „Čuvari formule“.

Uživajte u beskrajnoj zabavi u EON Video klubu!

KONTAKTIRAJTE NAS

Tu smo za sva vaša pitanja i sugestije

POZOVITE NAS

Pozovite korisnički centar na broj 1800

POSJETITE NAS

Posjetite naša prodajna mjesta, očekujemo vas.

PIŠITE NAM

Pošaljite nam mejl na [email protected]