Известување за зголемување на цена

Почитувани,

Ве известуваме дека од 01.01.2024 година Тотал ТВ доо Скопје ќе ги корегира цените на услугата за 60 денари за претплатниците на СТАРТ пакетот и за 90 денари за претплатниците на ЕКСТРА и ПРЕМИУМ пакетот. Зголемувањето на цените на услугата е предизвикано со растот на трошоците за работењето и од зголемената стапка на инфлација.

Истовремено Ве информираме дека доколку немате Пинк пакет – Ви подготвивме одлична акција. Обновете го вашиот договор и добијте Пинк пакет со 27 канали за 24 месеци бесплатно и заштедете повеќе од 5.900 денари.

Продолжете да уживате во најбараната ТВ содржина со преку 100 канали во Екстра пакетот и повеќе од 110 канали во Премиум пакетот, од кои 40 во HD резолуција. Омилената ТВ програма можете да ја гледате и преку мобилната апликација ЕОН во кое било време и на кое било место, на Вашиот мобилен телефон, таблет и компјутер.

Претплатниците, незадоволни од зголемувањето, можат да ги искористат одредбите од Законот и од претплатничкиот договор.

За повеќе информации, посетете го totaltv.tv/mk или јавете се во Контакт центарот на (02) 30 63 000.

КОНТАКТИРАЈТЕ НЕ

Овде сме за сите ваши прашања и сугестии

ПОБАРАЈТЕ НЕ

Јавете се во нашиот контакт центар на (02) 30 63 000

ПОСЕТЕТЕ НЕ

Посетете го нашиот изложбен салон, ве очекуваме.

ПИШЕТЕ НИ

Пратете ни е-маил на [email protected]